Uge 2

 

Uge 2:

Denne uge har so far, budt mig en del udfordringer og spekulationer. Jeg startede ugen ud med kraftige smerter i nakken, som er noget jeg døjer med i perioder.  Smerterne betyder, at jeg blir rigtig dårlig, og at jeg er nød til at være dækket ind med smertestillende medicin, for at kunne fungere bare nogenlunde, mens desmerterne står på.
Medicinen kombineret med smerterne, medfører at jeg får en enorm kvalme, hvilket selvfølgelig betyder nedsat appetit.

Da smerterne efter to dage endelig aftog,  så overtog en betændelse i kroppen og jeg måtte på penicillin, så min manglede appetit fortsatte. Jeg blev simpelthen så frustreret og ked af det, selvfølgelig dels fordi det er træls at ha det skidt, men i høj grad også fordi jeg frygtede, at den gode stime jeg lige var inde i, ville ophøre som konsekvens af ikke at kunne spise optimal LCHF.

Tænk nu hvis jeg røg ud af optimal ketose eller ikk ville tabe mig hverken 1 gram eller 1 centimer pga. mit sparsomme indtag af især grønt.

Fedtet sørgede jeg nogenlunde for at få, via fløde i kaffen, og lidt hjemmelavet is, men kød og grønt kneb det virkelig med at få ned og jeg var på nippet til opkast ved hvert forsøg. Jeg følte, at min egen krop svigtede mig, og det var jo ude af mine hænder, og så er gode råd dyre!

Meeeen, de var ikke helt så dyre igen, når Patricia kun er et opkald væk 😊.
Lynhurtigt fik hun talt mig til ro, og forklarede mig, at når først kroppen er i ketose, så gør det ikke så meget, hvis ikke man får fedt nok i en kort periode, da kroppen så bare forbrænder det fedt, der er i forvejen.

Til mit held har jeg fedt nok at gi af, så det var jo kun en dejlig nyhed, som hjalp mig til at slappe af omkring det.
Også det sparsomme indtag af grønt, nok skulle gå, så jeg blev beroliget af både Patricia og mine ketostix, der hver dag har været optimale – så hvis du engang  kommer i en lignende situation, hvor omstændigheder som sygdom tager jeres appetit, så fortvivl ikke – det skal nok gå den rette vej alligevel.

Forhåbentlig ser jeg beviser for dette på søndag, hvor jeg atter skal vejes og måles. Det er rigtig surt at få det så skidt, når man lige har fået det så fantastisk, men det skal ikke stoppe mig!
Uanset hvad, så fortsætter jeg min fede vej mod mit nye fede liv og jeg NYDER det! Jeg glæder mig dog meget til appetitten vender tilbage, for jeg savner mine grøntsager, og al det fede tilbehør.
“Jeg savner grøntsager”-, tænk sig, det troede jeg aldrig jeg skulle sige, men det gør jeg altså 😀 Opdatering følger søndag…

I dag kom dagen hvor jeg skulle måles og vejen efter uge 2!

JEG HAR TABT MIG 2,7 KG OG 6 CM!!! jubiiiiii…

Vægttab i alt efter 2 uger er nu 3,2 kg og 17 cm!

Men som jeg har sagt før, så er det slet ikke det som er vigtig – jeg vender ALDRIG tilbage til den tilstand jeg befandt mig i før – Jeg har det så godt, og jeg har så meget ro i min krop, min selvtillid er sprunget gennem taget, og jeg har så meget energi !
Og der er allerede flere der har fortalt mig at jeg stråler som en lille sol!

Vi skrives i næste uge!

Kærlig hilsen

Christina