Tilmeld dig “Dit fede liv her”

 

 

Dit fede liv er et forløb der strækker sig over 6 uger. Her vil du blive holdt i hånden, hele vejen mod Dit fede liv. Du vil være fuldstændig tryg og blive taget hånd om her, hvor du skal sige farvel til den krop, den energi, den ustabilitet og de skavanker som du kender, og du vil så let som ingenting, finde ro med dig selv, din krop og dine hormoner, og samtidig opnå et stabilt vægttab.

Forløbet forgår sådan, at vi mødes 1 gang om ugen, hvor vi taler om dit næste skridt er på vejen, og du vil have mulighed for at blive målt og vejet, hvis det er det du har brug for. Derudover vil du blive lukket ind i en online gruppe, hvor du hele tiden kan få vejledning og støtte, og hvor du kan stille spørgsmål enten til jeg, eller mine “fede mentorer”.
Her vil du møde så mange fantastiske mennesker, der er det samme sted som du er, eller som lige har været der, og du vil blive inspireret til at blive den bedste udgave af dig selv.
Dette her forløb, er ikke noget du nogensinde har mødt eller set før, og dit liv vil aldrig blive som du kender det igen – på den fede måde.

Mød en af vores fede succes’er her

 Du kan  læse mere om vores 6 ugers forløb her.

 Du kan også vælge et online forløb, rettet mod overvægt og livstilssygdomme. 

Læs mere om vores onlineforløb Din fede forvandling, hvor vi får styr på overvægt, men også på alle vores spisemønstre som kan forhindre os i at få den krop vi altid har drømt om. 

 

Eller skriv til os herunder, hvis der er noget du gerne vil vide..

 

Du kan også følge os på Facebook her

Find priser og rabatter her

 

Hør hvad andre siger om Det fede liv- 6 ugers forløb tryk her

Har du fulgt et af vores forløb og har du lyst til at være en del af ‘Din fede livsstil’ hvor du stadig kan få støtte og vejledning?
Så tilmeld dig nedenunder til kun 99,- pr måned.

Her er du en del af et fællesskab, hvor der bliver delt opskrifter, ideer, tips og tricks. Der vil være andre, der er i samme båd som dig, og du vil også have kontakt med mentorer og vejledere, så du aldrig er alene på vejen mod Din fede livsstil.
Velkommen til – dejligt at se dig.