Hvem er jeg..

IMG_2276

Hej…
Jeg hedder Patricia. Jeg fik konstateret diabetes i en alder af 20 år, og har siden da søgt efter vejen til at leve symptomfrit, både i forhold til diabetes 1 og diabetes 2.  Tidligere var min krop og mit sind ikke i balance. Jeg var både buttet og trist, og jeg havde det generelt rigtig skidt. Jeg havde dog held med at holde vægten nede ved at sulte mig, og jeg tog medicin for symptomerne på diabetes.

Jeg har nu brugt de sidste 10 år, om ikke nærmere 15, på at finde en måde at leve det fede liv på. Her mener jeg et liv, hvor jeg er glad, slank og i balance -helt uden symptomer og brug af medicin.
Jeg satte mig for at studere alt der fandtes, og undersøgte hvilke muligheder der var, for at få et bedre liv uden besværligheder og ustabilitet i min krop.
Dette har taget mig mange steder hen, og jeg har lært rigtig meget på min vej.

Jeg har på min rejse hjulpet rigtig mange ud af symptomer på diabetes – jeg har endda hjulpet andre til at blive fri for insulin. Ikke noget hokus pokus i det, men helt enkelt ren og skær sund fornuft.

Vi lever det fede liv – også på vejen ud af diabetes… og vi vil have dig med.
DU skal også finde DIN fede vej – hvad end du har med dig.. og vi skal nok hjælpe dig.

Hvis du vil have daglig støtte og opbakning, så du kan finde DIT fede LIV, så tilmeld dig intromøde d. 23. august, med opstart 6. september her

Tilmeld dig nyhedsbrevet eller følg os på Facebook eller Instagram

Du kan også følge med på videobloggen på Youtube

Kærlig hilsen

Hvis du vil vide mere omkring hvad det fede liv er, så se de nyeste updates her

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.