One to one

Drømmer du om et vægttab?

Har du brug for mere støtte i processen?

Du har måske ekstra udfordringer, er ikke tryg ved at indgå på hold eller har brug for ekstra tryghed gennem en tættere relation? Så er one to one et forløb for dig! Forløbet er for dig der vil have et intimt og privat forløb, uden forstyrrelser. Her er det udelukkende dig der er i centrum og dine specielle udfordringer bliver sat i højsædet hele tiden.

Kurset indeholder

Gennem 6 timers samtale og coaching kan vi gennemgå din tidligere livsstil og sammensætte din nye levevis, så den passer perfekt til dig og dit liv. Vi kigger på dine vaner og mønstre, og hvad der har gjort, at du er kommet til, hvor du er både i krop og sind. Sammen finder vi ud af, hvor vi skal sætte ind, så du ikke vender tilbage til samme kropsform og samme vaner som tidligere. På den måde kan du opnå det vægttab, du drømmer om og fastholde det efterfølgende. 

 

Desuden får du en Bodyscan analyse, hvor vi sammen gennemgår dine ubalancer og ser på, hvad din krop tumler med, så vi kan afbalancere dine organer, så din krop bliver den bedste udgave af sig selv.

 

Du får:

  • Alle fordele fra det populære og banebrydende 6 ugers kursus.
  • Det fede livs unikke drejebog til et liv i balance
  • Undervisning i kost og kosttilskud
  • Privat gruppe på i messenger med 4 mentorer til fri afbenyttelse døgnet rundt – vi holder dig i hånden hele tiden. Her hepper, støtter og vejleder vi dig i at ændre livsstil med alt hvad det måtte indebære. Du er hele tiden i fokus og aldrig alene.
  •  Online materiale der er dit for evigt, så du altid har mulighed for at genopfriske hvad du har lært.6 timers samtale og coaching med Patricia eller mentor efter eget valg.
  • Samtale med Coach Lærke Hammilton, som er DFL-tanke ekspert.
  • Bodyscan analyse, hvor vi gennemgår din krops unikke udtryk og sammensætter en fuldstændig optimering af din krop.

Prisen er 6999,- for 6 uger med mulighed for 6 møder med Patricia eller Pia Iven

 

Meld dig på kurset og forbered dig på dit livs rejse! 

 

detfedeliv@patriciahojbo.com eller ring på 71 99 51 81

Se de fede succeser

Mange kursister har taget denne rejse før dig og opfyldt deres drømme.

Klik forbi vores fede succeser og se deres fantastiske fede resultater!

Hotline man-fre: 8.30-9.00
Telefon nr: +45 71 99 51 81
detfedeliv@patriciahojbo.com
Stendalsvej 15
8960 Randers