Majbrit uge 1

2017-09-25

 

Hej jeg hedder Majbritt.

Jeg er 31 år. Kærester med Bent og sammen har vi en dejlig pige, en værre krudtugle på 3 år samt 2 små hunde.

Jeg er uddannet sygeplejerske, arbejder på nedsat tid pga en færdsel ulykke i 2004 hvor jeg blev kørt ned.

Jeg er kronisk syg og fejler en hel del både fysisk og psykisk.

Fysisk: Astma, multi allergi, eksem, irriteret tyktarm, piskesmæld hvoraf jeg har kroniske smerter, postcommocinelt syndrom, fibromyalgi, hypermobileledsyndrom, ehlers danlos syndrom, overvægtig, PCOS,  og så har jeg forhøjet infektion i hele kroppen. Er testet positiv for gigt, men ikke ses på røntgen.

Psykisk:
ADHD, som er velbehandlet.

Jeg får forskellig slags medicin dagligt.

 

 

Mit fede liv!

Jeg så en annonce på facebook, en dag i uge 32, omhandlende hvordan man kunne leve ‘Det fede liv’ og samtidig slippe af med hormonsygdomme.

Jeg har længe savnet lige netop det Patricia kunne tilbyde. Jeg har i lang tid været varm på ideen omkring at ændre min kost, men overskuddet til at sætte mig ind i det, har ikke været der. Så jeg blev faktisk rigtig glad og meget opsat på det skulle jeg til nu.

 

Jeg var på det tidspunkt i gang med projekt ”tab dig”, spiste slankemedicin isamråd med lægen, og var afhængig af at vide, hvor der var et toilet, samt kunne ikke gå 2 km i frygt for at skide i bukserne for at sige det lige ud.
Men jeg var desperat, og havde nok opgivet vinde kampen mod kiloene. ALT var prøvet. 

Jeg har kæmpet med overvægt i halvdelen af mit liv. 

 

Jeg tjekkede Patricia hjemmeside, og facebook-side ud. Tænkte ved mig selv: “det må næsten være for godt til at være sandt, hvis jeg kan spise sådan som opskriftene lyder, og stadig tabe mig, samt at få det bedre. 

 

Intromøde uge 34 aug 2017 : Jeg var super opsat på intromøde. Vi fik fortalt omkring de grundlæggende principper og selvfølgelig mødt Patricia – som er noget af det sødeste. Hun brænder for at give sin viden videre, så andre kan få det godt. Det er da smukt !  Vi fik desuden serveret den lækreste chokoladekage, med kun 4 ingredienser. Den smagte også for godt til at være ”lovlig”. 

 

I ugerne efter intro møde har været forberedelse. Jeg har forberedt mig rent mentalt på hvad der skal ske. Jeg har fået skrevet indkøbslister, og været på jagt efter nye spændende madvarer, og fundet ud af hvor man kan købe det henne. Jeg har også haft trang til at spise utrolig meget brød og pasta, og jeg frygtede lidt det skulle blive hårdt at lave uden mit brød. Blevet en del af en onlinegruppe, hvor vi har skrevet sammen og støttet hinanden.

 

Har fået handlet stort ind så jeg er klar parat til at kaste mig ud i det fede liv. 

 

Uge 1: uge 36, sep 2017. 

 

Jeg er kommet godt i gang med de lækre opskrifter. Den første dag blev jeg meget overrasket over hvor lidt jeg egentlig spiste i forhold til hvad jeg plejer. Altså ingen snack om eftermiddagen, hvor mit sukkermonster plejer at vise sit grimme ansigt. Jeg spiste 3 hovedmåltider den første dag, og følte mig fuld af overskud.  

Jeg står tidligt op når jeg er på arbejde, og er vant til at spise som det første. Det har jeg også gjort her af ren vane, men oplevet at få eget kvalme. Måske har jeg spist for meget, igen, fordi det er en vane at spise helt op, og nok ikke lytte efter hvad min krop fortæller mig. 

Men jeg har passet mit arbejde som vanligt.

 

Jeg har haft enormt store madpakker med, både på arbejde, og når jeg har min faste køretur til fys og pilates i randers. Har haft en angst for at blive sulten, og blive dårlig som jeg plejer, når jeg kommer derud. Så har været forbredt på lidt af hvert så jeg undgik skulle købe mad ude (som jeg nok har været slem til at gøre tidligere) og undgik falde i sukkerfælden. I weekenden har jeg set mine veninder, og været ude af huset. Jeg har spist flæskesvær i stedet for kage til kaffen, som vi ellers plejer.

 

Det er egentlig gået overraskende godt med at holde mig fra søde sager, selvom jeg har en enormt sød tand.  Jeg har fået kaffe med fløde til morgen, og kunne klare mig ret langt på den før sulten meldte sig. Ostehapser eller ostestænger er gode at have, samt flæskesvær. 

Det er dog rigtig svært psykisk for mig, at tro på jeg kan kunne tabe mig, når jeg smæsker mig i dejlig flødesovs og flæskesvær. Jeg er bange for at tage på.

 

 

Det korte af det lange: Ugen er gået godt, jeg har spist rigtig meget og rigtig godt, jeg er ikke faldet tilbage. Jeg har tabt mig 1,1 kg samt 15 cm. 7 cm på min talje, 5 cm på mit lår og 3 cm på min overarm. Det er sku da fedt! Og så er jeg er i ketose! Wuhuu!