Uge 4

 

Uge 4 har jeg bare haft en fed uge.
Min sukkertrang er væk. Jeg må erkende, at jeg har været sukkerafhængig, eller med andre ord, været sukker narkoman. Jeg har ingen problemer nu, med at gå forbi bageren i supermarkederne, eller slikhylderne, hvor førhen, så skulle der altid en masse slik eller kager med hjem.
Jeg er også blevet mere bevidst om, hvad der er i de varer jeg ligger i indkøbskurven, når jeg er ude for at handle. Jeg kigger altid på emballagen, da jeg er blevet overrasket engang imellem, over hvor meget, sukker eller kulhydrater, der er i de forskellig ting.

Det mest fantastiske er også, at min “baby bule” på maven er ved at være væk (min yngste er 7). Førhen troede flere, at jeg ventede mig. I starten kunne jeg grine lidt af det, da jeg tidligere har været slank, men som maven blev større og flere og flere spurgte, eller sagde: “Tillykke” så må jeg erkende, at det faktisk ikke særlig sjovt alligevel. Jeg var blevet tyk på den ufede måde.
Den anden dag, da jeg afleveret min søn på skolen. Kom en mor forbi og sagde: !Du har godt nok tabt dig, du har ikke længere den runde mave”, og NEJJJ hvor gjorde det mig glad. Det havde jeg faktisk næsten opgivet at det skulle ske, indtil Patricia introduceret mig for “Det fede liv”.

Jeg startede på en vægt på 75 kg. Nu vejer jeg nede på 66 kg.
Det vil sige på de 4 uger, har jeg tabt mig 9 kg!!

Det er simpelthen bare så total fedt!! Da jeg så vægten var faldet SÅ meget, var jeg ikke til at få ned fra skyerne og selvfølgelig var Patricia, den der skulle have den gode nyhed allerførst.
Havde det ikke været for Patricias overbevisning og at hun altid har tid til mig, og hjælper mig med på vejen, så var jeg aldrig nåede dertil!!
Nu må det bare ikke lyde som om det har en kamp. Men det er det fede ved det hele er, at jeg har bare spist anderledes, så har kiloerne bare forsvundet. SÅ LET SOM INGENTING!

Det er er så fedt med “Det fede liv”, er alt den lækker mad. Slankekure er ikke vejen frem. Det er ikke holdbart – det er “Det fede liv”.
Jeg har altid elsket at få god rød bøf,  og så skal den næsten helst svømme rundt i smør eller fed sovs. Og det er så fedt, at det er jo lige præcis sådan man lever “det fede liv”.

Jeg har heldigvis fortalt vid og bredt om “Det fede liv”.
Mine mine tanker har været, hvad gør jeg, hvis jeg skal i byen for at spise, eller er inviteret hjem til nogen.
Jeg tror det spørgsmål, er der mange der stiller sig. Men for mig, har det slet ikke været et problem. Hvis jeg er ude på restaurant, så beder jeg dem om, at undlade ris eller kartofler, og hvad der nu ellers er af kulhydrater. Bed istedet om at få nogle flere grønsager steget i smør.

 

Kærlig hilsen

Louise

 

PS. 9 kilo på 4 uger..