Louise B uge 1

Louise B

 

Jeg hedder Louise og er 39 år, samlevende med min dejlige kæreste Thomas, hans datter på 9 år og min søn på 10 år.

Min fantastiske søn fik desværre en hjerneskade under fødslen pga. hjertestop, han har derudover diagnosen infantil autisme. Alt mit fokus har været på min søn siden han kom til verden, hvor jeg har været ind og ud af sygehusene med forskellige diagnoser og sygdomme på ham.
Jeg har været meget påvirket af det hele, og jeg har spist med mine følelser.
Jeg har specielt brugt slik og chokolade som trøstespise, og føler jeg i perioder, at jeg  har kunnet undvære mad, og levet af sukker i stedet. Det har resulteret i at jeg har de sidste 10 år kæmpet med overvægt.

Jeg har prøvet alle mulige kurer, men har sjældent holdt dem mere end et par dage, og det har været min sukker-afhængighed, der hver gang har gjort at jeg er faldet i.
Alle kurere har gået ud på at spise mindre, med mange restriktioner, og jeg har altid følt mig sulten, og mega sliksulten, og derfor opgivet kort efter, så mit vægttab blev ganske lidt og kom hurtig på igen.

Jeg har nu været en del af ‘Det fede liv’ i en uge, og har klaret mig uden sukker, og jeg har faktisk ikke savnet det!!!!!!
Det er så vildt!!!
Jeg plejer, omkring kl. 15, at gå helt kold og bare spise løs, og igen efter aftensmaden, men den trang er helt væk. Jeg vil faktisk påstå, at den forsvandt fra dag 1.
Jeg føler mig mæt hele tiden, det er fantastisk. Jeg kan dog føle mit lidt kvalm pga. alt det fede mad, men det var mest de første 4 dage. Det er ligesom det er aftaget igen.

På dag 2 havde jeg det forfærdeligt med hovedpine og så utilpas, men ikke værre end jeg passede mit arbejde. Jeg har madlede og havde ikke lyst til at spise det fede mad, men tvang lidt i mig. Patricia fortalte mig at det var helt normalt, og at det kun er indtil man er slået over i ketose, og ganske rigtigt, efter dag 2, fik jeg det meget bedre.

Jeg er meget overrasket over at det faktisk virker og min sliktrang er væk.
Jeg var i byen med et hold venner den ene aften, og de viste ikke, jeg følger Det fede liv, og serverede almindelig mad.
Dog var det virkelig nemt at spise efter ‘Det fede liv’, der var salat, kød og sovs, og jeg spiste med stor fornøjelse. Da vi havde spist, kom der kage på bordet og jeg tænkte lige: “åh nej da” jeg så det, men jeg havde ikke lysten.
Helt ærligt -den var der bare ikke!!!!!

Jeg føler mig glad, måske lidt mere træt ind i mellem, men synes også det lysner. I morgen skal jeg ind og vejes og høre om uge 2, jeg glæder mig, og håber inderligt jeg har smidt 1 kilo eller 2.
Jeg føler mig klar til at fortsætte med denne livsstil, det virker altså, min sukkertrang er, for første gang i 10 år, væk!!

At leve ‘Det fede liv* er altså bare så fantastisk. Patricia er så inspirerende og støttende hele tiden, hun svarer med det samme, på de spørgsmål der kan komme undervejs, og opskrifterene er så lette og lækre – det har virkelig været så nemt. Jeg føler mig så tryg og passet på hele tiden. Og så virker det bare..

Kærlig hilsen

Louise

Ps. Jeg fik lige mine resultater : Jeg har tabt mig 3 kg og 10 cm på kun 6 dage!!! Det er jo for sindsyg vildt. Livet er altså bare fedt!! – og så er det bare det nemmeste jeg nogensinde har gjort.