Tilmeld dig Dit fede liv

 

 

Dit fede liv er et forløb, der strækker sig over 6 uger. Her vil du blive holdt i hånden, hele vejen mod Dit fede liv. Du vil være fuldstændig tryg og blive taget hånd om her, hvor du skal sige farvel til den krop, den energi, den ustabilitet og de skavanker som du kender, og du vil så let som ingenting finde ro med dig selv, din krop og dine hormoner og samtidig opnå et stabilt vægttab.

Forløbet foregår sådan, at vi mødes 1 gang om ugen, hvor vi taler om dit næste skridt på vejen, og du vil have mulighed for at blive målt og vejet, hvis det er det, du har brug for. Derudover vil du blive lukket ind i en online gruppe, hvor du hele tiden kan få vejledning og støtte, og hvor du kan stille spørgsmål enten til mig eller mine “fede mentorer”.
Her vil du møde så mange fantastiske mennesker, der er det samme sted, som du er, eller som lige har været der, og du vil blive inspireret til at blive den bedste udgave af dig selv.
Dette her forløb, er ikke noget du nogensinde har mødt eller set før, og dit liv vil aldrig blive som du kender det igen – på den fede måde!

Hvad tilbyder vi af forløb?

ONLINE-FORLØB MED MULIGHED FOR FYSISK FREMMØDE

  • Randers
  • Kolding
  • Ålborg
  • København
  • Århus

Priser og rabatter

 

Du kan også blive medlem af vores facebookgruppe, ganske gratis, hvor du kan stille spørgsmål og blive klogere på, hvad vi kan her i Det fede liv.
Det fede fællesskab

Er du interesseret i produkter af meget høj kvalitet, altid økologisk og uden tilsætningsstoffer (som er vores politik) så kan du se mere på shoppen.

 

Du kan læse nogle af vores blogposts her, og se nogle af de onlinewebinar vi har lavet 

 

K O N T A K T 

Hovedkontor
Det fede liv
Arena Randers
Fyensgade 3
8900 Randers
detfedeliv@patriciahojbo.com

Marketing
detfedeliv-marketing@patriciahojbo.com

Har du spørgsmål til nye kurser & forløb?
detfedeliv-support@patriciahojbo.com

 

Patriciahojbo.com