Hvorfor?

Ja det er da et rigtig godt spørgsmål… Hvorfor gider vi at sidde her og skrive og poste alverdens information, og oven i købet bruge vores fritid på det?
Det er der flere grunde til…

Jeg blev diagnosticeret med diabetes af type 2 for 20 år siden.
Men grunden til at jeg ikke har nogle symptomer på diabetes, er fordi jeg lever som jeg gør – og spiser blandt andet flæskesteg, broccoli og flødesauce – et forfærdeligt liv ikke?

Jeg møder  Brian, som i en sen alder havde fået konstateret diabetes af type 1.
Ikke ret langt henne i vores kærlighedsrus, besluttede vi os for, at Brian skulle prøve at spise som jeg, tage de kosttilskud som dagligt stoppede i halsen på ham, og begynde at tænke anderledes . At hans blodsukker var tårnhøj, og hans læge på sygehuset ikke ville have ham til at stå på sit CV længere, hjalp selvfølgelig på hans motivation, for at ville ændre sin kost og livsstil.
Frygten for de forfærdelige følger der kan være af sygdommen, gjorde at han var åben for mine forslag.

I løbet af få uger mærkede han en kæmpe forandring. Han kunne slippe sin hurtigvirkende insulin, og han tog nu kun det langtidsvirkende. Problemet var at hans blodsukker hele tiden blev for lavt – altså næsten ligemeget hvor lidt insulin han tog, blev hans blodsukker for lavt. Vi gjorde så det, at vi sprang over en dag – altså at han lod være med at tage sin insulin……..
– og vupti, et stabilt blodsukker dagen lang, masser af energi, han smed sine briller – og pludselig kunne han se mig tæt på ( og ja det kan man jo sige om hvad man vil – men han er her stadig) – og  hans søvnrytme og mange andre ting, forandrede sig radikalt.

Tidligere, var han bare den værste at se film med. Sølle 3 minutter inde i den mest spændende film jeg kunne finde på Netflix, snorkede han så gardinerne blafrede. Men pludselig åbnede der sig nu en helt ny verden for ham – og sikke alle de film vi fik set 🙂

Derudover skete der også noget med hans humør… Brian har altid være en virkelig positiv mand – vi snakker “life of Brian – always look on the bright side of life” som vores venner ofte hentyder til  – men efter han havde fået konstateret diabetes,  fik han nedture i løbet af dagen, han blev træt, og lidt konfus, og kunne pludselig blive i dårlig humør. Han havde svært ved at sove når han kom i seng, og vågnede derudover, mange gange om natten for at tisse.

Alt dette forsvandt som dug for solen -på bare et par uger..

Så for at gøre en lang historie kort, så er det derfor vi gør det her. Vi føler at vi sidder med nøglen til “Det fede liv – på vejen ud af diabetes”.

Kig med her på bloggen, så du også kan finde DIT fede liv –  med varigt vægttab- så let som ingenting..

Livet er fedt- på vejen ud af diabetes.

Kærlig hilsen

 

IMG_2276