Hvad siger deltagerne om “Det fede liv’

Hej Patricia 🌹
Jeg har i en tid villet skrive og fortæller hvor godt jeg har fået det efter at være begyndt på Det fede liv – Min fede livsstil som er kommet for at blive.
Det lever virkelig op til den forandring du fortæller om.
Jeg glædes over at jeg kan undgå at skal motionere hele tiden for at holde vægten nede udover at jeg går op 7000 skridt, når jeg er arb.
Det var lige frem et ønske der gik i opfyldelse for mig og jeg nyder så meget at gå de dejlige turer, som jeg har gjort forinden.
Min oppustethed er væk og jeg føler mig vel tilpas i min egen krop og lettere ( ikke som en klump længere)
Jeg har tabt mig 3 kg på 3 uger, og måler det mindre rundt om på kroppen efter de tre gange jeg målte mig.
Jeg har fået en anden form for ro og mere behagelig ro inde i mig.
For mig er det som om min krop har fundet tilbage til sig selv igen fra jeg var noget yngre og føler mig glad på en anden måde end ellers.

Jeg kunne vist skrive flere ting, jeg er i hvertfald begejstret over hvordan min krop har reageret og så positivt.

Jeg vil sige dig tusind tak for din skønne naturlighed og ynde du giver fra dig på dine dejlige video du har lavet og den måde du fortæller og introducere om Det fede liv

Jeg glæder mig forsat til at følge med på Facebook siden og høre dine videoer og lære mere.

Kærligst Janne

 

 

 

 

Jeg har fulgt “det fede liv” 6 ugers forløb, og er nu gået ind i den sidste uge af forløbet.
Jeg har været overvægtig i mange år, og var lidt skeptisk i starten, da jeg hørte om “Det fede liv” da jeg var vant til masser af træning, tælle kcal. og kigge efter lavest fedt % i min mad og nu skulle jeg pludselig gå efter den højeste fedt % og ikke tælle kcal.
Men at begynde at drikke fløde, spise smør og spise fedtkanten på mit kød, skulle vise sig at være vejen frem for mig. Jeg gik fra at være konstant sulten, til idag, aldrig at føle sult. Ingen crawings efter kage, slik mm. netop fordi jeg vælger at spise mig mæt i ren fedt!!
Det er den nemmeste livsstilsændring jeg har gjort mig og den bedste.
Hvad er resultatet så nu hvor forløbet snart er slut?
Jeg har på 5 uger tabt mig 8,8 kg. og en hulens masse centimeter.
Sidste vejning er på onsdag, men det bliver ikke det endelige resultat, for jeg fortsætter denne livsstil og går aldrig tilbage til det gamle liv!
De sidste 6 uger har givet mig motivation og gåpåmod til kampen mod kiloene og et bedre liv! Jeg har valgt “det fede liv” -for altid!!!

Kristine Kaas Nielsen

 

Det har været helt fantastisk, at få lov til at være med i denne gruppe, og få lov til selv at prøve på egen krop, hvad det vil sige at leve på denne måde . Det har kun været til det bedre 👍🏻✔️👏🏻
Det er mega sejt, at Patricia giver alt hvad hun har for at hjælpe andre mennesker. Vi har jo set det giver resultater på os alle. 😍. I har været lynhurtige til at svare, hvis der har været tvivl om noget, og så fedt at være i en gruppe og følge andres hverdag, med kost osv .
Det er blevet nemmere og nemmere, at leve sådan her, og endnu nemmere når det så giver resultater ✔️❤️ Hvad der er endnu vigtigere er, at fortælle omgangskredsen hvilken ny levestil man er begyndt på, så der kan blive endnu flere ( som af mine veninder / venner ) der allerede er så småt igang er jo bare det fedeste . Livet er fedt 

Camilla Damholdt Hyldal

 

 

Tak for alt din hjælp og alle dine råd Patricia. Jeg er stol af mig selv og mit store vægttab, og jeg fortsætter mine nye livsstil. Tak for dig!

Marius 

Jeg har haft stor glæde af Det fede liv. Jeg er gift med Birger har en hund dansk/svensk .3 voksne børn heraf Vivian som også er med i gruppen med manden Gorm Vestergaard. Mit gennemsnitlige blodsukker er faldet fra 8,5 til 6,4 og gigten i mine knæ er forsvundet . Vægten er også begyndt at falde, bare i sidste uge 2,4 kg. Min mands hæmorider er også væk. Det er bare helt fantastisk – jeg vil aldrig mere spise ” alm ” mad igen .Patricia Højbo er en ildsjæl- simpelthen fantastisk tak Patricia Højbo
Du er vores fedt guru💪💪💖😉

Marianne Kristensen 😘😘

 

Jeg har på sidelinien deltaget i “detfedeliv”, da jeg ligger lokaler til.
Derved faldt snakken på mit problem: Ustabil energiniveau pga. manglende skjoldbrugskirtel efter kræft operation.
Jeg er medicineret med Eltroksin men bliver hurtig træt.
Der udover mangler jeg en galdeblære.
Med “Det fede liv” og et Shek-shot af ingefær/agurk/citron og en masse kosttilskud er jeg nu på rette vej.
Ud over en mere stabil hverdag – er der det lille plus, at kilo og cm også smides, og man er ALDRIG små sulten.

Om det er hårdt at leve uden sukker…. ærligt: ja af og til. Omvendt, kender jeg konsekvensen så godt, at selv chokolade 86% kan lære at nydes & fløde i kaffen…
Jeg har i den grad fået en øjenåbner for, hvor meget sukker der findes i fødevare og hvilke mængder jeg har kylet i hovedet før.
Tak til jer alle for forklaring, støtte, tilliden, energien, hurtig respons og meget meget andet. Enhver ændring tager 21 dage, så nu leves “Det fede liv”. 😜

Lotte S