Velkommen

Patricia Højbo

Velkommen her til “Det fede liv”, som er et forum, hvor vi hjælper mennesker med mindskelse af symptomer på diabetes, og med varigt vægttab.

Da jeg startede med det her for ti år siden, havde jeg inden, døjet  med yoyo-vægt, mangel på energi, dårlig nattesøvn og diabetes.
Jeg havde svært ved at komme ud af sengen, og jeg var trist og ulykkelig.
Jeg besluttede for  at dette ikke, var det liv jeg ville leve, og satte mig derfor ind alt, jeg kunne finde om disse emner-og fandt endelig vejen! Det eneste jeg vil nu, at dele det med dig – så du også kan finde DIN fede vej – ud af diabetes og med varigt vægttab – ved hjælp af LCHF.

Hvis du gerne vil vide mere om min historie tryk her

Vil du gerne sikre dig varigt vægttab og masser af energi, hvor vi sammen mindsker dine symptomer på diabetes, både type 1 og type 2, sclerose, pco, stofskifte og andre autoimmunesygdomme, så kig med her på siden, hvor vi dagligt deler små guldkort, så du kan lære hvordan du lever “det fede liv”.

Hvis du vil vide mere og hvordan vi lever “Det fede liv” læs mere her

Kærlig hilsen

læs mere og diabetes og insulin her

Hvis du har spørgsmål, kan du også skrive til os her..