Lidt viden på en lettilgængelig måde!

Vi får rigtig mange spørgsmål omkring om fedt er farligt, men jeg vil understrege at det er slået fast, også i Danmark nu, at der INGEN sammenhæng er mellem fedt og blodpropper.
Vi har haft flere læger, og har stadig, der følger vores forløb, og som støtter fuldstændig op omkring at det er ‘old news’ og den myte fuldstændig er manet i jorden.

Hvis du er interesseret i at vide mere omkring hvorfor fedt er sundt, har du lyst til at vide mere om hvad den ketogene diæt kan både i forhold til diabetes og cancer, så kig på nogle af videoerne herunder. Ofte så er det lettest at se på video end at læse tunge forskningsresultater på engelsk.

K O L E S T E R O L

 

HVORFOR ER KOLESTEROL EN MYTE?

MYTEN OM KOLESTEROL

MERE OM KOLESTEROL

 

 

Den ketogene Diæt

Læs om den ketogen diæt her

C A N C E R 

LÆS MERE OM CANSER

LÆS MERE OM KEMO

 

 

 

 

At UNDGÅ solen, er ligeså farligt som at ryge!

Diabetes type 1

 

D I S C L A I M E R

Kostomlægning kan ikke erstatte lægebesøg, medicin eller sygdomsbehandling.

Det er 100 % dit eget ansvar hvordan du tolker den givne information.

Patricia Højbo tager ikke ansvar hverken medicinsk, lægeligt eller juridisk for komplikationer, som følge af brugen af denne information, og du opfordres altid til at søge læge inden ændring af behandlingsplan eller livsstilsomlægning.

Patricia Højbo kan ikke stilles til ansvar for evt. bivirkninger af hverken kost eller kosttilskud og heller ikke stilles til ansvar for manglende vægttab eller mangelfulde resultater af nogen art.

Vi elsker at leve Det fede liv – men det er altid på eget ansvar.