Louise uge 5

Denne uge har været spændende, på alle mulige forskellige måder. Min ældste søn på 8 år, har skiftet skole og det har fulgt meget i mine tanker.

På en måde, er tiden løbet fra mig. Men det “sjove” er, at jeg ikke længere tænker på hvad jeg skal købe, når jeg er ude at handle. Det er ligesom jeg altid har levet denne livsstil. Det kan, til tider godt, overraske mig, at da jeg startet på dette forløb ved Patricia, der vidste jeg ikke hvad forskellen var på kulhydrater og gode/dårlig fedt var.

Jeg har tabt 1 kilo siden sidste uge. Jeg har på 5. uge tabt 10 kg.

Måske tænker du at det ikke kan lykkedes for dig. Men det er jeg sikker på at det kan.
Det eneste jeg har gjort er jo bare, at lave om på mine spisevaner.

Jeg har stadig et par kilo jeg gerne vil tabe mig. Men det er ikke noget der bekymre mig, for jeg ved, at med min nye livsstil, så skal det nok komme af sig selv.

Det fantastiske der er sket i denne uge det er, at min selvtillid langsomt er vendt tilbage. For må erkende, at jo flere kilo der kom på vægten, jo dårligere fik jeg det med mig selv.  Jeg er begyndt at gå op i mig selv, og dette har andre også lagt mærke til. Jeg synes det er fantastisk at få alle de søde ord med på vejen. Hvem kan ikke lide ros? 🙂

Det er ikke længere min vægt giver mig en masse ros for, men også, at jeg er begyndt at gøre noget ud af mig selv.

Jeg har samtidig fået en masse energi, hvor før jeg bare smed mig på sofaen, men nu er jeg så sprængfyldt med energi, at jeg ikke aner hvad jeg skal bruge den til.
Jeg har endda også facebook-profil billede, og det er kommenteret og liket af dobbelt så mange der plejer. Det har virkelig gjort mig glad og jeg ved, at jeg er på rette vej.
Livet er bare fedt!!

Jeg har været til “Livet er fedt” intromøde, med Patricia. Det er simpelthen så fantastisk at se, at der faktisk er mange andre som mig. Og der var da også et par stykker der kom hen til mig og gav mig et skulderklap for mit vægttab.

Jeg glæder mig til, at følge deltagerne på deres vej, og se hvor glade de også kommer til at være, når de begynder på deres fede liv..

kærlig hilsen

Louise

img_1600