Christina

Mød Christina her på bloggen og følg med på hendes fede vej..

Hej!
Jeg hedder Christina og er 32 år.

Det meste af mit voksenliv har jeg været tilfreds med min vægt, også selvom den i perioder har været lige til den gode side. Men “et par gange” er det blevet mig for meget, og jeg er derfor gået på slankekur, af forskellige slags, hvor det også har lykkedes mig, flere gange, at tabe 10-15 kg – dog for at ta’ dem på igen i løbet af ingen tid.
Jeg har så fundet en ny kur og kørt sur i den ret hurtigt og endt ud med at være endnu tykkere end udgangspunktet med et slag over stoltheden.

Egentlig havde jeg opgivet at finde en ‘kur der dur’, indtil jeg blev veninder med Patricia. Vi mødte hinanden på et tidspunkt, hvor jeg netop havde taget 8 kg på efter et rygestop.
Kort tid inden havde jeg ellers lige smidt 10 kg (som jeg havde gjort så mange gange før), men de var hurtigt kommet på igen.

Jeg var ret skeptisk omkring principperne med at skulle spise så meget fedt, – fordi jeg forventede, at det nok var som med alle andre slankekure – en masse afholdenhed og tørstegte grøntsager, så det hang langt ud af halsen.

Efter flere samtaler med Patricia omkring hele “Det fede liv” (hun indeholder et vis element af overtalelse i sig), valgte jeg, at læse et af hendes skriv og hurtigt indså jeg, at denne livsstil faktisk tiltalte mig meget. Godt nok er der nogle fødevarer, jeg må gi’ afkald på, men der er så sandelig også mange, jeg kan mæske mig i 😀
Jeg elsker sovs og dressing og tænk engang, at kunne nyde disse ting og samtidig gå ned i vægt!?
Det gør det også lidt lettere at få en masse lækkert salat og grønt ned, når man har en fantastisk flødesovs eller dressing til at pifte det op med.

Rigtig vigtigt, ikke at glemme, er at der jo også er både flæskesvær, bacon og mørk chokolade samt et væld af lækre, fede desserter i spil – selvfølgelig med måde, men jeg synes, at jeg lever som en dronning- og det er lige mig 😀

Nu er min første uge med “Det fede liv”. Havde det været en af de slags kure jeg plejer, havde jeg valgt ordet “overstået”, men sådan har jeg det faktisk slet ikke – tvært i mod.
De første 2-3 dage havde jeg det ganske forfærdeligt, og jeg er sikker på, det var fordi min krop reagerede på, ikke at blive fyldt op med sukker – cirka en liter Coca Cola om dagen – jep du læste rigtigt!
Jeg investerede derfor i Ketosticks og til min store forbavselse, var jeg allerede gået i ketose!! Patricia havde instrueret mig i, at jeg godt kunne få det lidt skidt, når man går over på fedtforbrændingen, men siden da, har jeg bare haft det helt fantastisk – og jeg har spist SÅ godt!

I morgen har jeg min første vejning – og jeg er spændt som et æg 😉
Dog betyder det ikke alverden, hvor meget og om jeg har tabt mig. For mig betyder den forandring, jeg mærker i min krop og mit velbefindende meget mere. Det er som om, jeg er blevet en helt anden og jeg har så meget energi, at jeg ikke ved, hvad jeg skal gøre af mig selv.
Jeg er virkelig hooked på det her og med Patricia i ryggen, er jeg sikker på, at jeg nok skal nå mine mål og ingen tvivl om, at selvom jeg smider de 10 kg, jeg gerne vil, så fortsætter jeg.

Til sidst vil jeg give Patricia et par rosende ord med på vejen. Udover, at være en fantastisk veninde, så er hun også den bedste mentor. Hun ved, hvad hun har med at gøre, hun er lyttende og forstående og giver opbakning og gode råd, når man er rådvild.

Jeg føler mig i SÅ gode hænder – og føler jeg er godt på vej til
MIT fede liv

Kærlig hilsen

Christina

 

 

Hej alle sammen!

Vil lige dele mine fremskridt efter den første uge..

Jeg har tabt et halvt kg rent fedt, men det bedste af det hele er, at jeg er blevet 11 cm mindre fordelt på 4 steder på kroppen...

Wiiii – og jeg har det bare fantastisk i min krop – som er det bedst af det hele!
Jeg lever det fede liv…