Den sidste uge

Den sidste uge af Mit fede liv! – som bare fortsætter derud af.

Det er slet ikke til at forstå, at der er allerede er gået de 6 uger.
Havde jeg ikke skrevet ned, hvordan det var gået fra uge til uge, så havde jeg nok næsten glemt hvordan jeg havde det, før jeg gik igang med mit nye fede liv.

Det har været en fantastisk oplevelse, og jeg bare har fået det så godt.
Før var jeg vågen flere gange om natten, nu sover jeg hele natten igennem. Jeg er ikke sulten konstant, som jeg var før., og jeg har tabt 11 kg på 6 uger, og kiloene rasler stadig af kan jeg mærke.

Det er helt fantastisk, og det er gået så let om ingenting.

Da jeg mødte Patricia, og hun fortalte om denne livsstil, var jeg meget skeptisk. Jeg tænkte, at alt det FEDT jeg skulle putte i munden, ikke kunne være godt for mig. Men jeg er godt nok blevet positivt overrasket. Jeg ved med sikkerhed, at jeg vender aldrig tilbage til min gamle livsstil.

Jeg var også ret skeptisk angående, at skulle være på denne livsstil i hele 6 uger, men jeg har bare taget et måltid af gangen.
Da jeg stod på første dag, og tænkte hvordan jeg dog lige skulle komme igennem 6 uger uden mine CocaCola,  slik og andre dårlige vaner, havde jeg ingen anelse om hvor let det ville være. Hold nu op, hvor har det været let det her.

Efter første uge havde jeg slet ikke lyst til, at spise kulhydrater eller drikke cola, og jeg har næsten været panisk, hvis jeg har fået Nutella på fingerne – hvis jeg har smurt en franskbrød til mine børn ( som stadigvæk får lidt af det “gamle”), af frygt for at skulle komme til at slikke på fingrende – FY føj da.. 😉
Førhen havde jeg bare spist det, også gerne med en ske, men nu har SLET ikke lyst til at spise det. Og det er næsten det sjoveste ved denne livsstil, at man helt kan gå i panik over, hvis man skulle komme til at spise noget af det mad, man faktisk slet ikke har lyst til mere.

Jeg kan kun anbefale andre at leve som jeg gør!

Man får det bare så godt med sig selv, og ikke kun pga. vægttab. Selvtilliden stiger også, og der er sket så meget indeni mig. Jeg har i dette forløb lært så meget om selvkærlighed. Og her mener jeg ikke et eller anden jeg har fået trukket ned over hovedet og at elske mig selv. Jeg er begyndt at se på mig selv med andre øjne, og jeg har lært hvor vigtigt det er passe på sig selv.
Jeg har ikke været god ved min krop før. Jeg spiste hvad jeg troede var bedst for mig, fordi jeg vidste ikke bedre. Men hvis vi tænker lidt over det, så har der aldrig været så mange syge mennesker som der er nu, og vores kost har aldrig været så fedtfattig.

Jeg selv har været meget syg, da jeg er sklerosepatient. Men jeg forstår nu hvor vigtigt fedt er når man har denne sygdom. Jeg har ikke haft et eneste attak siden jeg startede denne her livsstil!
Desværre er der mange, der først tænker over, at de har levet helt forkert, når de først er blevet syge. Men i og med, at jeg har ændret min livsstil til ‘Det fede liv’ har jeg fået det SÅ meget bedre, og jeg anser ikke mig selv som syg mere.
Min psoriasis er helt væk, min energi har fuldstændig forandret sig, og jeg ser på mig selv med andre øjne. Folk fortæller mig, at jeg ser bravende godt ud og stråler som aldrig før. Jeg føler faktisk at jeg har fået et helt andet liv – og det er jeg så taknemmelig for.

Jeg håber at mit budskab kommer ud, både til de som er syge,  men også de der er raske, og som bare  gerne vil have et langt, godt ( og fedt )liv!
Vælg et forløb ved Patricia, fordi dét er stof til eftertanke!

Jeg ved, at alle Patricia har haft igennem forløbet, har fået det meget meget bedre med deres sygdomme og overvægt, og mange har fortalt mig, at de nærmest har oplevet mirakler, hvor tosset det end lyder.

Igennem hele forløbet har jeg fået alt den hjælp jeg har haft brug for. Patricia er en fantastik kvinde, der på grund af hendes smilende væsen, altid får en til at føle sig speciel. Vi er alle noget særligt, og det får Patricia ALLE til at føle. Uanset hvad jeg har haft af spørgsmål, har hun altid kunne forklare mig løsningen, så det har været til at forstå, og hun har samtidig været der, tæt på, hele vejen igennem.
Så en kæmpe tak til Patricia- uden hende havde jeg aldrig fået det så godt som jeg har det i dag – og jeg vil ønske for alle at de vil gøre det her for dem selv. Der er ikke noget federe – end at leve det fede liv!

Kærlig hilsen

Louise