Har du nogensinde tænkt’ Hvorfor skal det være så svært at tabe sig, bare en lille smule, og når jeg gør, så tager jeg det hele på igen ?


Åh nej tænker du, fordi det sidste du har brug for er en anden diæt eller slankekur!!!!!

Men læs nu alligevel lige med..

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, smiler, tekst

Kender du det at du følger en kur hvor du bliver fortalt hvad du skal spise, og når det så ikke virker så går du videre til den næste kur, som heller ikke virker og så ender du faktisk op med at føle at der er noget galt med dig, at du har manglende viljestyrke eller bare ikke har rygrad til at holde fast i noget?

I mit arbejdet med tusindvis af mennesker har jeg ikke oplevet at folk har et problem med viljestyrke – de har simpelthen bare aldrig lært den rigtige måde at tabe sig på. Det er helt naturligt at man ikke kan eller vil holde fast i noget der ikke virker og slet ikke hvis det skal være en kamp. Hvis du gør det rigtige og du ved hvordan du gør, så vil det ikke være hårdt arbejde at holde fast og det vil heller ikke kræve rygrad.

Jeg har fundet ud af at The missing link i forhold til vægttab faktisk er manglende ‘oplysning’. Det nytter ikke noget bare at fortælle en person hvad de skal spise, men det er grundlæggende at vi i stedet forstår hvorfor og hvordan. Vi skal vide hvordan kroppen fungerer, hvordan vi forbrænder fedt, hvordan vi skaber sundhed i kroppen og ikke mindst i sindet. Hvis vi ikke ved hvorfor, skaber det ingen værdi for os.

For at forstå kroppen, for at forstå hvordan kroppen fungerer rent biokemisk er vi nødt til at forstå at kroppen ikke kan tabe sig på en sund måde i en usund krop. De fleste mennesker prøvet at løse symptomet på en usund krop, altså vægten, først, men det er sundheden der skal løses og så vil vægten følge med, som et symptom ikke som det grundlæggende problem.

Fedtforbrændene hormoner!
Der findes 6 fedtforbrændende hormoner og 3 fedt fremstillende hormoner, som bliver udløst på forskelligt vis, og hvis jeg skal være helt ærligt så synes jeg jo det vil være en super ide at kende til dem, så man kan fikse roden og ikke bare symptomet.

Vi har alle prøvet at kunne tabe os ved at skære i kalorierne i en periode, især da vi var unge, men hvis det ikke længere virker, så er det altså biokemien du skal gå efter, som de fleste mennesker faktisk slet ikke er klar over spiller en afgørende rolle i forhold til vægttab.

Lad os starte med fedt…
Fedt er ikke kun en polstring som mange tror, det er et helt sammensurium af reserver af energi, men fordi de fleste mennesker kører deres krop på sukkerbrændstof får de sjældent forbrændt fedtet, som faktisk ligger der som en kæmpe benzinmotor klar til at blive brugt.

For at fedtforbrænde skal du ikke kun udløse et enkelt hormon, men faktisk 6 vigtige hormoner som giver denne her optimale fedtforbrænding, og resultatet vil ikke kun være at du taber kropsfedt, men også at du bliver sund og rask, og ikke lige at kimse af, så er disse hormoner også anti-aging.

Jeg har erfaret at de fleste mennesker faktisk kan deles ind i kropstyper, hvor det grundlæggende er forskellige hormoner der er i ubalance, og når du har forstået at det ikke har været din krop der har arbejdet imod dig, men at det er hormonerne der har været i ubalance, så vil det være meget nemt og overskueligt for dig at ændre din kropsform. 
Mange siger til mig når de hører jeg arbejder med ’slankekur’ jamen jeg ved jo godt hvordan jeg skal gøre.. Til det kan jeg kun sige ’ nej det gør du ikke’ – du er blevet misinformeret, og er endt med at føle dig som en fiasko igen og igen. Problemet er ikke at du ikke har rygrad eller viljestyrke, problemet er at you got it all wrong, the missing link er uddannelse i kroppen, ikke bare et quick fix af symptomer.

Så det er ikke bare din krop der er dum og arbejder imod dig, men at det er dine hormoner der er helt i hundene, ledninger når simpelthen ikke sammen længere eller knapperne er faldet af. Derfor hjælper jeg mine kursister til at forstå hvilket hormon eller organ der er ansvarlig for din kropsform, så vi kan løse problemet. 
Enhver kan tabe sig.


Alle kan tabe sig på en hvilken som helst slankekur…
Det er min oplevelse at alle kan tabe sig på en hvilken som helst kostretning, men hvis hormonerne ikke er rettet til så vil du altid vende tilbage til den kropsform du kom fra, altså selvom du taber dig en smule, så vil de forvirrede hormoner få kroppen til at vende tilbage igen. Derudover så er det nærmest umuligt at skulle gå rundt og leve et liv med følelsen af at undvære og leve med restriktioner i lang tid af gangen, du vil have svært ved at gå forbi kagerne hos bageren og tænderne vil løbe i vand når de andre spiser snoller. 
Derimod når vi fikser hormonerne og fylder kroppen op med næring, så vil kroppen ikke længere hige efter det som ikke fungere for den – hormonerne skal fikses, kroppen skal fikses, ubalancerne skal fikses. Ellers vil du igen og igen vende tilbage til det du kom fra og du vil igen og igen stå med en oplevelse af at det er dig der er noget galt med og du ganske enkelt har rygrad som en kop kakaomælk.

Kærlig hilsen

Patricia