Omtale af Patricia Højbo – Det fede liv!

Det er så dejligt vi får så meget omtale af Patricia Højbo – “Det fede liv”.

Vi har i dag være i Randers Amtsavis. og det er vi rigtig glade for – for tænk sig, hvis der er mennesker der læser denne her artikel, og ser at der er muligheder for at få det bedre..

Dog har journalisten ikke helt gjort sit hjemmearbejde, og der står flere forkerte anskuelser i artiklen. Men det kan selvfølgelig være svært at skulle sætte sig ind i så mange forskellige ting på én gang..
Jeg bad hende udtrykkeligt om at sætte sig ind i de principper, man anbefaler diabetespatienter, i vores omkringliggende lande, da det fuldstændigt støtter op om vores livsstil. Men jeg har stor forståelse for at det kan være besværligt.

Læs om Sveriges anbefalinger her

Men vi er glade, det kunne have været langt værre..

Forside Randers Amtsavis..
Artikel i Randers Amtsavis..

Jeg synes journalisten Laura Aggernæs har gjort det rigtig godt – jeg vil bare lige pointere at “Det fede liv” ikke går ud på at spise færre kalorier eller bare tage kosttilskud – og det er ikke en hovsa-løsning der bare lige er støvet op af ærmet.

Ph.d Mathias Ried-Karsen, har jeg aldrig talt med, og han er fejlinformeret omkring hvad det er vi gør her i “Det fede liv”.

Vores kursusvirksomhed er ikke bygget op på grundlag af kun 3 personer. I de forgående år har jeg hjulpet rigtig mange med succesfuldt at ændre deres livsstil – og vores grundlag og viden, er baseret på mange hundrede mennesker og alt det nyeste forskning.

Jeg opfordrer på ingen måder, at man bare dropper medicin, og noget der også er vigtigt at skelne imellem her, er at man ikke får insulin for type 2 diabetes med istedet metformin. Jeg er fuldt klar over kolesterol, og den indvirkninger på kroppen, og har også tidligere skrevet om det på bloggen – mit eget kolesterol er perfekt, på trods af jeg spiser rigtig meget mættet fedt. Igen er lægen er fejlinformeret, og har tydeligvis ikke sat sig ind i alt den nyeste forskning på området. Kolesterol er ikke farligt – det er livsnødvendigt.

I Sverige anbefaler man denne kost til diabetespatienter, og hvis man ikke havde så store medicinalvirksomheder her i Danmark, ville man nok anbefale det samme – undskyld, men det er simpelthen uvidenhed, alt det her – og husk på, vi er ikke i lommen på nogen som helst.

Jeg har ingen “gevinst” ved at opfordre diabetes patienter til at leve sådan her – ikke andet end, at vi patienter altid er blevet tilbudt medicin som eneste løsning – på alle vores problemer faktisk, og nu er det altså tid til at se på andre alternativer. Min gevinst er derfor kun, at der er mange mennesker, der har fået det bedre. Ikke andet. Jeg vil kun ønske at andre skal have det godt, og at verden skal få øjnene op for, at det er muligt at gøre noget selv. Det er grundlaget for vores 6-ugers forløb.

Bivirkningerne ved medicin er simpelthen så store at det kan være svært at overkomme – men så er løsningen bare mere medicin – altså mod bivirkningerne. Det må simpelthen være nok nu.

Jeg ved, at som journalist, skal man anskue problematikker fra alle sider, så derfor synes jeg helt klart at hun har gjort det godt. Jeg kunne dog godt tænke mig at der var blevet nævnt, hvordan vi tilegner os viden, og at jeg samtidig havde kunnet tale med den læge, der har udtalt sig om vores “kursusvirksomhed” Patricia Højbo – det fede liv.

Hvis du vil vide mere omkring hvorfor jeg anbefaler denne livsstil til diabetespatienter, så læs mere her

Og jeg kan ikke se, hvordan man kan finde bedre referencer, en mennesker der er i samme situation som én selv..  – og pludselig har det bedre.

Kærlig hilsen

patricia højbo diabetes

Følg os på Facebook her

3 kommentarer til “Omtale af Patricia Højbo – Det fede liv!”

    1. Du kan tilmelde dig under “tilmeld dig dit fede liv” vi er dog lukket for optagelse, men tilmeld dig derinde og jeg vil sende dig info..

Skriv et svar